Страница: Архив: СД на СФСМВР
 Архив:
ПРОТЕСТ

 TUFEMIПреглед на видео презентацията

 
 
Присъда срещу МВР в Плевен
Петък, 15 Януари 2010


Днес бившият председател на СД на СФСМВР при Второ РУ на МВР - Плевен Любомир Стефанов Георгиев спечели на първа инстанция дело срещу МВР по реда на чл. 250, ал. 1 от ЗМВР, съобщиха от синдикалното дружество. Служебните правоотношения на Любомир Георгиев бяха прекратени в нарушение на закона по прословутия чл. 78А от НК. Той получи пълна подкрепа от своите колеги от СД при заведеното от него дело срещу МВР. Молбата на Любомир Георгиев за отмяна на заповедта за освобождаването му е уважена от съда в Плевен.

 

 
СД на СФСМВР - Гоце Делчев празнува с турнир по стрелба и шах
Понеделник, 21 Декември 2009


СД на СФСМВР при РУ и ГПУ Гоце Делчев отбелязаха днес годишнината от полицейските протести през декември 2008 г. и 122-годишнината от създаването на Гранична полиция с два турнира - по стрелба и по шахмат. Защо стрелби и шах - само с точни попадения и добра тактика се постигат целите на СФСМВР, коментира Димитър Попов - член на досегашния УС на СФСМВР. В турнира по стрелба взеха участие стрелба 5 отбора от по 5 души - два отбора от ГПУ (на СФСМВР и на НПС), един отбор на СФСМВР при РУ, един отбор на РСПБС и един отбор на Съюза на българските командоси. На първо място се класира отборът на СФСМВР от ГПУ, на второ - отборът на СФС на РУ Гоце Делчев, а на трето - отборът на РСПБС. Индивидуалното първенство спечели член на отбора на СФСМВР при ГПУ Гоце Делчев.
В турнира по шахмат взеха участие два отбора - на СФСМВР при РУ Гоце Делчев и на СФСМВР при ГПУ Гоце Делчев. Призът грабна Нино Мутафчиев от СД на СФСМВР в РУ Гоце Делчев. Амбициите на структурите на СФСМВР в Гоце Делчев са турнирите да се превърнат в традиция и да се провеждат ежегодно на тази дата.

 

 
Подкрепяме колегата Витанов!
Събота, 28 Ноември 2009


ДО
УС на СФСМВР
ДО
БЛРС "СЛРБ"
гр. София
ДО
ЛРС "Сокол"
гр. Гоце Делчев
ДО
Областния управител
на област Благоевград
ДО
Кмета на Г. Делчев

 

 Д Е К Л А Р А Ц И Я

Във връзка с неоснователните клевети от страна на зам. кмета на община Г. Делчев, В. Сарандев и подчинените му екополицаи срещу колегата Георги Витанов, изразяващи се в обвинения в бракониерство, ръководството и членовете на СД при ГПУ-Г. Делчев към СФСМВР декларираме:

  1. Изразяваме пълна подкрепа на колегата Витанов-член на СД в законните му действия за изчистване на името си в обществото.
  2. Апелираме за възстановяване на правата му като ловец.
  3. Няма да търпим неоснователни клевети и обвинения и жалби срещу когото и да е от служителите на ГПУ, уронващи тяхното име и името на ГПУ-Г. Делчев и МВР като цяло, станали честа практика от недобросъвестни граждани.
Декларацията е приета на Събрание на СД при ГПУ-Г. Делчев, проведено на 26.11.2009г.

Председател на СД :.....................
/ А. Влахов /


Страници: 1 2 3
 
 


ПАРТНЬОРИ
© 2009-2018 СФСМВР.