Слабото ни място !!!

[   Facebook коментара ]

Гражданска защита ...

Слабото ни място !!!

Мнениеот straj

Проблема ни е само един!!! И "те" на това разчитат. Знаят че, професията ни е в кръвта. И каквото и да ни правят ние ще я работим с ищак. Тук ни е слабото място!!! Замислих се за това след вчерашното изказване на Герит ван де Камп, който каза че, трябва да систематизираме проблемите си.
Сигнатура:
Съдбата е благосклонна към подготвените
http://www.cp-bg.org
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
straj
Старши
Старши
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: Sofia
Re: Слабото ни място !!!

Мнениеот GKrIvan

Ищаха за работа на служителите е едно,неглижето на ръководството е съвсем друго,моля колега не смесвай нещата.Точно в това министерство трябваше отдавна трябваше да ври и да кипи,трябваше да се вземат драконови мерки.Вместо това виждаме един нещастен медиен палячо и нищо повече.Хората искат друго,самото общество иска друго ама май няма кой да има смелост да му го каже на палячото,Хората не ги интересува кой ще направи промени,интересува ги единствено кога ще станат.Светлото комунистическо бъдеще всеки е виждал,ама децата не разбират от това,искат сега и на момента.
Сигнатура:
ДОБРОЗОРЛЕМ ПЕНСИОНЕР
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
GKrIvan
Сержант
Сержант
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: Бяла Слатина

Re: Слабото ни място !!!

Мнениеот daniela_suzi

straj написа:Проблема ни е само един!!! И "те" на това разчитат. Знаят че, професията ни е в кръвта. И каквото и да ни правят ние ще я работим с ищак. Тук ни е слабото място!!! Замислих се за това след вчерашното изказване на Герит ван де Камп, който каза че, трябва да систематизираме проблемите си.

Straj,в системата на ГЗ "ТЕ" от 1999 г.,откакто си направиха девоенизирането на Гражданска отбрана и си правеха законите и постановленията така,че да имат и заплата,и пенсия,нещата вървят надолу.Сега с новия щат, в който няма никаква промяна,даже щата е увеличен с една административна бройка-Човешки ресурси в областните управления.Аз лично нищо виждам като промяна,обединени сме с Пожарната,но не съвсем,една обща дирекция ставаме,но всеки по отделно си командва парада,само дето името ГЗ го няма.Е,пак ли козметични промени като миналата година и нищо съществено? :thinking:
Сигнатура:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
daniela_suzi
Старши
Старши
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: Плевен,ГЗ-спасител

Facebook коментари
Назад към Гражданска защитаКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], YandexBot3

cron