ВЪПРОСИ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА НСГА

[   Facebook коментара ]

ЛРТП ...

ВЪПРОСИ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА НСГА

Мнениеот katana

  Ако не е невъзпитано, може ли да задам няколко въпроса?
 1. Каква е логиката г-н Христов да прави г-н Цветанов почетен член на НСГА, и по-малко от седмица след това да протестира лично срещу него на протеста на КНСБ? Г-н Христов уведомил ли е г-н Цветанов, че ще протестира лично срещу него? Защо г-н Христов не представи проблемите на НСГА от трибуната на протеста?
 2. Колко души от НСГА присъстваха на протеста на КНСБ и къде бяха, защото двама колеги - ЛРТП се присъединиха първоначално към групата на СФСМВР, като обясниха, че не са видели г-н Христов и други хора от НСГА на уговореното им място?
 3. Какви искания конкретно за ЛРТП в МВР издигна ръководството на НСГА на протеста? Изобщо имаше ли някакви конкретни искания, или ръководството на НСГА не смята, че ЛРТП в МВР имат някакви специфични проблеми?
 4. Каква е причината да не се състои изборната част от отчетно-изборната конференция на НСГА?
 5. Има ли ръководството на НСГА някаква визия за това, как да защитава членовете си в настоящата ситуация, освен като направи министъра на ВР почетен член?
  Някои от въпросите се получиха малко нещо заядливи, за което се извинявам, но наистина ми е интересно да науча отговорите.


  Може би ще получа отговор, че това не е проблем на СФСМВР и да си гледам моята работа, но през последните месеци имаше толкова голям интерес от външни хора към Федерацията, че считам за справедливо да насоча част от него и към НСГА, за да не се чувства ръководството му пренебрегнато.
  Освен това въпросите ми не са насочени срещу членовете на НСГА и не целят да ги уязвят, а да ги накарат да се замислят какво прави тяхното ръководство и дали изобщо прави нещо, което не е одобрено предварително от ръководството на МВР.
Сигнатура:
Един за всички, всички за един
Галентин Грозев
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
katana
СФСМВР ВИП
СФСМВР ВИП
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: София
Facebook коментариНазад към ЛРТПКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron