По-малко жертви на пътя отчете столичният КАТ

[   Facebook коментара ]

КАТ "Пътна Полиция" - Контрол по автотранспорта ....

По-малко жертви на пътя отчете столичният КАТ

Мнениеот sfsmvr

    По-малко жертви на пътя отчете столичният КАТ

    Изображение

    По-малко жертви на пътя отчете столичният КАТ. С 28 души по-малко са загиналите в катастрофи от юни до сега в сравнение с миналата година. Няма и нито едно загинало дете. Поводът е кампанията "Всички ние на пътя - звездата си ти", която стартира от понеделник. Катастрофите са с 300 по-малко. По време на акциите в столицата са проверени са 162 000 автомобили. 108 000 от тях са били глобени. По-малкото произшествия, от КАТ обясняват и с двустранните протоколи.

    Увеличили са се и постъпленията от глоби. Те са с 40 % повече. От началото на годината до момента приходите от глоби са над 5 млн. лева. Над 2000 водачи са санкционирани за отнемане на предимство на пешеходци, глобени са и около 3600 пешеходци.

    Междувременно стана ясно, че регионалното министерство предлага завишаване на скоростта по магистралите от 120 на 140 км/ч. От пътна полиция все още нямат становище по идеята, защото нямат и официалните мотиви за това. „Нека да си кажем истината: кой кара на магистралата със 120 км? Просто новите автомобили не могат да отидат да 5-6 скорост на тази магистрала и стоят катаджии и ги глобяват", коментира пред БТВ премиерът Бойко Борисов.
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
СФСМВР - Добави отговор

Мнениеот Vesyb

Няма проблем, още повече , ако искате актуализация сигнали от този сайт , тогава трябва да се абонирате за него , той ще бъде по-добре за вас Джаксън . Приятен ден !
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
Vesyb
Младши
Младши
Влез в чата на СФСМВРFacebook коментари
Назад към КАТКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron