ТУРНИР ПО СТРЕЛБА

[   Facebook коментара ]

Предстоящи събития ....

ТУРНИР ПО СТРЕЛБА

Мнениеот sfsmvr

  ТУРНИР ПО СТРЕЛБА

  П О К А Н А за участие в благотворителен турнир по стрелба с пистолет на 16/17.04.2011 г. СПСД-Плевен (Съвета на Председателите на Синдикалните Дружества) на територията на ОД МВР гр. Плевен към СФСМВР, има удоволствието да Ви покани да вземете участие в благотворителен турнир по стрелба, с цел набиране на средства за децата на загинали и инвалидизирани служители на ОД МВР гр.Плевен. Време и място. Благотворителния турнир ще се проведе на стрелбищен комплекс "ВОИНТЕХ", (до лекоатлетическата зала, зад стадион "Спартак") гр. Плевен на 16/17.04.2011 г. от 10.00 часа.
  Минимална дарителска такса за участие - 5.00 лв.

 1. Право на участие:
  Право на участие в турнира имат всички граждани навършили 18 год., притежаващи лично, късо бойно оръжие с валидни разрешения за носене – обр.3, както и служители на МВР, МО, НСО и ДАНС или граждани след представяне на документ за завършен курс за боравене с огнестрелно оръжие. В Турнира могат да участват: отбори от трима /3/ мъже и/или отбори от две /2/ жени, както и индивидуални участници. Участниците участват с напълно изправни пистолети, без никакви подобрения, с калибър 9х17, 9х18, 9х19, кал.40, кал.45, кал.38 специал. Не се допускат до участие състезатели с Револвери, както и с пистолети кал. 22! Стрелбището разполага с пистолети за участници без лично оръжие.
 2. Заявки:
  За участие в състезанието следва да направите заявки, най-късно до 09.00 часа на 16.04.2011 год., на телефон: 0879555642, г-н Христо Иванов
 3. Регламент:
  Турнира ще премине в един кръг. Упражнение – прецизна стрелба по стандартна мишена № 4 /спортна – малък кръг/ на разстояние 25 метра. Брой на изстрелите -10 зачетни и 3 пробни за време 13 минути. Упражнението може да се изпълнява с една или с две ръце. При равен резултат се изпълняват "дузпи" до определяне на индивидуален победител. Сбора от резултатите на индивидуалните състезатели определя крайния резултат на отборите. При равен брой на отборите се броят попаденията в десятките, девятките и т.н.. Всеки участник заплаща използваните боеприпаси. Техническа конференция, теглене на жребий и инструктаж - 09.30 часа.
  SFSMVR_STRELBA за сайта.JPG

  СПСД гр.Плевен към СФСМВР
  http://www.facebook.com/event.php?eid=146223925444114


  [+/-] Авторски права за това мнение
  Аватар
  sfsmvr
  SFSMVR Admin
  SFSMVR Admin
  Влез в чата на СФСМВР


  Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
  Re: ТУРНИР ПО СТРЕЛБА

  Мнениеот leonardo

  .jpg
  Сигнатура:
  АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ НИЕ МОЖЕМ !
  Лукан Великов Лазарски член на СФСМВР
  СД № 002 при 01 РУП гр.Плевен
  [+/-] Авторски права за това мнение
  Аватар
  leonardo
  СФСМВР ВИП
  СФСМВР ВИП
  Влез в чата на СФСМВР


  Местоположение: гр.Плевен

  Facebook коментари


  

  Назад към Предстоящи събития  Кой е на линия

  Регистрирани потребители: bingbot, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

  cron