Осем деца в Плевен получиха подаръци от Коледна кампания на

[   Facebook коментара ]

Въпроси & Отговори

Осем деца в Плевен получиха подаръци от Коледна кампания на

Мнениеот sfsmvr

  Осем деца в Плевен получиха подаръци от Коледна кампания на МВР

  Изображение
  Татяна Бонева и комисар Илиев

  Осем деца в Плевен получиха подаръци от Коледната кампания в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР.
  По случай Коледните празници и Новата 2012 година, деца на полицаи и пожарникари от Областна дирекция на МВР - Плевен получиха като подарък ваучери на Billa България на стойност 220 лева, ваучери, осигурени от търговска верига Technopolis на стойност 400 лева и по 500 лева
  Дарението бе връчено лично от директора на ОДМВР - Плевен комисар Светозар Илиев.

  Инициативата е част от благотворителна кампания на МВР дадена от министъра на вътрешните работи с думите „Не забравяйте децата на българските полицаи и пожарникари, дали живота си за по-сигурна България". Повече от 10 години деца на загинали и инвалиди от системата на МВР са подпомагани.

  Средствата се набират целогодишно чрез номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори и 090051866 за абонатите на Vivacom с изпращането на кратко съобщение или чрез обаждане на стойност 1.20 лв. (с ДДС), както и чрез дарения по сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление. Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадалите и загиналите по време на изпълнение на служебните задължения служители на МВР.
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
Facebook коментариНазад към Въпроси & ОтговориКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron