Нашите каратеките обраха медалите на международния турнир в

[   Facebook коментара ]

Предстоящи събития

Нашите каратеките обраха медалите на международния турнир в

Мнениеот sfsmvr

  Нашите каратеките обраха медалите на международния турнир в зала Армеец  Завърши турнира “ С обич за децата, в памет на бащите-герои“, организиран от Българска федерация киокушин-IFK с национален представител Никола Благоев и със съдействието на СФСМВР.

  Над 250 представители от България и Русия премериха сили в дисциплината кумите. Турнирът беше проведен в зала Армеец в столицата. Родители, близки и приятели подкрепяха младите каратеки. Златните медали се разпределиха между отборите на Русия, Бушидо, ТИМ, Катана, Първомай, КАНКУ, Шогун и Самурай.

  Каратеките бяха оборудвани с каски, нагръдници при момичетата, протектори за ръце и крака. Турнирът се проведе по правилата на карате киокушин, а съдийството беше на много високо ниво, както и организацията.

  Състезателите от СК „КАНКУ“- София, се представиха отлично и завоюваха четири медала и една награда за висок боен дух, както следва: Джеймсън Огнянов – златен медал, Младен Маринов – сребърен медал, Ангел Мишков – сребърен медал, Диана Терзийска – бронзов медал и Мартин Раденков – награда за висок боен дух. Поздрави на всички участници и бъдещи успехи.

  news359.bg/2011/12/04/zlatni-srebarni-i ... a-armeets/

[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
СФСМВР - Добави отговор

Мнениеот seala

Впечатлен съм , трябва да кажа . Наистина не често се сблъсквам блог , това е всеки възпитателен и забавни , и позволете ми да Ви информираме , може да са ударили на нокътя по главата . Вашата мисъл е отлична , проблемът е едно нещо , че няма достатъчно лица се говори интелигентно за . Аз съм много щастлив , че попаднах в моята Seek за едно нещо във връзка с това .
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
seala
Младши
Младши
Влез в чата на СФСМВРFacebook коментари
Назад към Предстоящи събитияКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron