Тодор Янчев, Жуниор Мораес и Иво Тонев помагат на деца на за

[   Facebook коментара ]

Предстоящи събития

Тодор Янчев, Жуниор Мораес и Иво Тонев помагат на деца на за

Мнениеот sfsmvr

  Тодор Янчев, Жуниор Мораес и Иво Тонев помагат на деца на загинали полицаи

  Изображение

  Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев и звездата на отбора Жуниор Мораес ще се включат в инициативата за събиране на средства за деца на загинали служители от системата на МВР. Това ще стане по време на третия благотворителен футболен турнир, който ще се проведе от 8 до 10 юни в комплекс „Спортна София“ в Борисовата градина. Миналата година Тодор Янчев отново уважи турнира, като тогава компания му правеше Маркиньос.

  Във футболния турнир ще се включат отбори от системата на МВР, както и гостуващите тимове на Столичния общински съвет и Медия Юнайтед, който включва журналисти от водещи национални медии.

  Очаква се изпълнителният директор на Левски Иво Тонев също да помогне в инициативата, като се включи в отбора на Столичния общински съвет.

  Надпреварата се организира от Синдикална федерация на служители на МВР, Съвета на председателите на синдикалните дружества и Столичен общински съвет.

  Целта е да се съберат средства, които да бъдат дарени на деца на загинали родители от системата на МВР.

  „Целта на този турнир е да се съберат възможно най-много средства за тези деца. Това са деца на колеги, които са загинали по време на изпълнение на служебните си задължения”, коментираха за Гонг от СФСМВР.

  Футболният турнир е едно от многото събития, които се организират от СФСМВР в помощ на децата на загинали полицаи, които биват подпомагани финансово. Мотото на инициативите е „С обич за децата, в памет на бащите герои”. Футболният турнир се превръща в традиционен, след като това е третото негово издание. Миналата година шампион стана тима на СДВР, който на финала победи с 3:1 сборния журналистически тим Медия Юнайтед. Двата отбора са водачи на две от групите, като полуфиналистите от ГДБОП и Транспортна полиция са водачи на другите две групи.

  Желаещите да се включат в дарителската кампания за деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд:

  Обединена българска банка

  IBAN: BG60UBBS80021029636330

  Също така средства ще се събират и на място по време на турнира.

  http://gong.bg/view_article.php?article_id=274833
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
Re: Тодор Янчев, Жуниор Мораес и Иво Тонев помагат на деца н

Мнениеот sfsmvr

[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7

Facebook коментари
Назад към Предстоящи събитияКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], YandexBot3

cron