МВР издирва трима килъри (снимки)

[   Facebook коментара ]

МВР издирва трима килъри (снимки)

Мнениеот sfsmvr

МВР обяви трима мъже за общодържавно издирване. И тримата са част от организираната престъпна група за мокри поръчки от Варна, която беше разбита през януари.

За общодържавно издирване са обявени Недялко Цветанов Цвятков - Чубака, на 38 г. от Габрово, Радослав Иванов Калчев – Роди черния, на 48 г. от Варна и Емил Мариов Александров, на 27 г., също родом от черноморската столица.

Недялко Цвятков е висок 180 см, с нормално телосложение. Има овално лице, пъстри очи и къса коса. Радослав Калчев е висок 175 см, нормално телосложение. Има овално лице и кафяви очи. Емил Александров е с ръст 178 см, нормално телосложение. Има овално лице и пъстри очи.

Всеки, който разполага с информация за издирваните, може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, уточняват от МВР.

На сметката на групата се приписва убийството на предприемача Борислав Манджуков на 14 март 2014 година и на семейство Дамянови на 8 януари тази година. Групата от варна е имала близки отношения с килърите от Бояна.

Изображение Изображение Изображение
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
sfsmvr
SFSMVR Admin
SFSMVR Admin
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: България, София, ул. "Иван Вазов" №42, ет.2, ап.7
Facebook коментариНазад към АрхивКой е на линия

Регистрирани потребители: bingbot, YandexBot3

cron