Лична вещева заявка за периода 2011-2013г.

[   Facebook коментара ]

Всичко за служителите в МВР ...

Лична вещева заявка за периода 2011-2013г.

Мнениеот torlaka

Поредната глупост са личните вещеви заявки за периода 2011-2013г.Лимита за униформено облекло за три годишния период е1200лв.Костюм спициален зимен е 500лв,спициален летен е100 лв,шапка зимна с козирка 30лв.,шапка летна с козирка 30лв.и ще са нов вид униформи.Задължително трябва да се плануват,защото ще се ходи с тях.
Не мога да разбера ,кой може да прецени какъв размер да поръча дрехи за този период?Решиш ли да си вземеш по два комплекта с шапките ,лимита го надхвърляш с 60 лв.Мисля ,че макър униформите да са от мембрано- дишаща материя се нуждаят от изпиране за периот от три години и затова трябва да имаме поне по два комплекта за да може да се сменят при нужда.
Светлоотразителна жилетка във вещевата заявка липсва.
Какво ще се прави с плануваните дрехи за тези ,които ще се пенсионират, напуснат или по здравословни причини променят размера за униформеното си облекло?
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
torlaka
Младши
Младши
Влез в чата на СФСМВР


Re: Лична вещева заявка за периода 2011-2013г.

Мнениеот policai

Колега а какво би казал по въпроса за служебните обувки имам предвид -кубинките.По миналата година отивам да си взема от интендантството 1 чифт кубинки летни поради това, че периода в който ги взех беше летен. Като дойде есента отивам отново в интенданството да си получа 1 бр зимни кубинки.Отговориха ми че нямам право на кубинки поради това , че съм получил вече 1 чифт.Добре ама как да работя със зимни кубинки лятно време и с летни кубинки зимно време.Във вещевата заявка бяха заявени два чифта-летни и зимни. Да не говорим , че от две три години не сме получавали полагащите се униформи по заявка
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
policai
Младши
Младши
Влез в чата на СФСМВРFacebook коментари
Назад към Всичко за служителите в МВРКой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron