Кой са UNPOL ?

[   Facebook коментара ]

Вашите въпроси ...

Кой са UNPOL ?

Мнениеот tokyo534

Има ли Корупция във Кредитните Институции като Банки , мобилни оператори и Дружества ?
Парите като дълг могат да продадат територията на дадена територия , за една Държава е опасно да има Часни Интереси .
Ето Примерно мен самия имам интерес от дадена територия на дадена Държава , Интересувам се какво добива и инвестирам в техния добив , Работниците на фирмата жертва , ги заробвам да играят за мой интереси .

Лова на дадената територия , Вътрешния пазар за да тяхното население да костюмират ресурсите който добиват . Цената на продукта влиза Държавен данък , Тека заслепявам Територията жертва , Държавата се събужда че съм заробил служителите на територията , само че аз сменявам паричната единица , Тека народа търси знак на инвестицията , и се преседяват на страна която ги е починел , без да командва фирми , дружества и др . Институции ,
Смяната на паричната единица ще ми даде Защита от Вражеска инвестиция , която ще му върна в готов продукт скрита в Цената данък който ще облечи майте работници с по скъпа парична еденица . Хората ми пазаруват от неговата територия по Евтино от моята за това пращам да работят от мойте работници , те тръсват проблеми за ремонт за да продадат мой ресурси . Има още може ли покана :ugeek:
Сигнатура:
00037FFEBB7C6760Skype: tokyo534 Статус: skype status
[+/-] Авторски права за това мнение
Аватар
tokyo534
Младши
Младши
Влез в чата на СФСМВР


Местоположение: Община Пирдоп
Facebook коментариНазад към ВъпросиКой е на линия

Регистрирани потребители: bingbot, Google [Bot]

cron